La Timba acull un matí d’activitats per la sostenibilitat

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 12:00

El parc de la Timba va acollir ahir diumenge dues activitats lúdiques que van ajuntar a petits i grans en un matí sostenible.

El matí va arrencar amb un mercat de segona mà, on la ciutadania de Cervelló va vendre i comprar a un preu molt assequible objectes com bosses, joguines, llibres, roba, etc. En aquesta edició, el “Buida les Golfes” va comptar amb més de 30 paradistes i a diferència d'altres edicions, es va traslladar al parc de la Timba per a aconseguir més distància entre les persones. Seguint el recorregut del parc carrer avall, els més petits van poder gaudir plantant diversos tipus d’herbes remeieres en el nou Jardí de plantes remeieres impulsat pel Consell d’Infants i construït per l’AMB.

Aquestes activitats buscaven aplegar a la ciutadania de Cervelló en un entorn natural, icònic i carregat de sostenibilitat. Amb l'activitat “Buida les Golfes”, s'ha aconseguit donar una segona vida a tots aquests objectes que tenim a casa i que ja no utilitzem. D’aquesta manera, doncs, aquesta acció ha aconseguit mostrar com ha de ser una producció i consum responsable, així com enfortir Cervelló com una comunitat sostenible. D'altra banda, el Jardí de remeieres ha aconseguit ensenyar als infants i adults, a més de les propietats curatives d'aquestes plantes, la importància de la cura i afecte per la natura. Els nostres petits veuran créixer les plantes que un dia van plantar amb les seves pròpies mans. Amb aquesta acció aconseguim donar vida i renovar els ecosistemes terrestres.

Tots dos esdeveniments van comptar amb l’assistència de la regidora de Desenvolupament econòmic, Montse Canas; el regidor de Medi Ambient, Juan Manuel Sanguino i l'alcalde, José Ignacio Aparicio, a més d’altres autoritats municipals.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 15:20

Imatges