Let’s clean up Europe! el cap de setmana vinent

Dimarts, 15 de setembre de 2020 a les 10:00

Cervelló participarà el cap de setmana vinent en l’European Clean Day, la jornada de neteja dels espais naturals que es desenvolupa a tota Europa.

Es tracta d’una acció comuna a tot el continent per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus vessats il·legalment en els boscos, les platges, els marges dels rius, etc.

La campanya d’aquest any estava prevista inicialment el maig passat però la situació de pandèmia la va ajornar a l’espera d’una nova data, que finalment serà del 18 al 20 de setembre.

Al municipi es convoca als participants que vulguin col·laborar en netejar qualsevol punt del nostre entorn el pròxim divendres, en l’horari i en els espais oberts que vulguin. Per fer-ho han d’anar a l’Ajuntament de 9 a 14 hores per recollir el material necessari per fer la neteja i rebre instruccions al respecte. A més, diumenge al matí es farà la trobada al parc de la Timba d’11 a 13 hores per continuar amb la neteja i centralitzar en un punt tota la brossa recollida per tal de gestionar correctament el seu destí.

Les persones que vulguin participar en les dues convocatòries poden fer fotografies de la neteja o del material recollit i enviar-les al correu crvl.comunicacio@cervello.cat, juntament amb les seves dades, per tal de fer difusió en els mitjans municipals.

Darrera actualització: 15.09.2020 | 14:19