Més de 30 paradistes al Buida les Golfes

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 14:00

Una trentena de paradistes s’han inscrit al mercat d’ocasió i oportunitats Buida les golfes de tardor del pròxim 7 de novembre.

Des de les 10 del matí i fins a les 14 hores, el parc de la Timba acollirà el mercat on es podran intercanviar tota classe d’objectes entre particulars. Amb el mercat d’ocasió i d’oportunitats de Cervelló Buida les Golfes es pretén afavorir la reutilització d’objectes o articles que les persones particulars tenen a casa i que ja no usen, podent-los vendre a baix preu perquè altres persones els puguin comprar i donar-los un nou ús i una segona oportunitat. No es tracta d’un mercat professional sinó d’una iniciativa adreçada a la ciutadania, a escala particular, on podreu trobar material escolar, roba, llibres, mobles, electrodomèstics, calçat, antiguitats, material de la llar, productes d’artesania, decoració, joguines, entre altres articles.

L’organització es reserva el dret de modificar i/o anul·lar la programació per causes meteorològiques adverses i demana disculpes, per endavant, si es veiés obligada a fer-ho.

Darrera actualització: 26.10.2021 | 17:18