Nova Jugatecambiental dedicada a descobrir la Timba

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 11:00

La nova sessió de diumenge vinent estarà dedicada als secrets del parc, amb diversos jocs sensorials i un taller artístic per descobrir els valors del parc de la Timba.

Com sempre, hi haurà l’espai de joc d’11.30 a 14 hores i l’activitat programada per aquesta setmana a partir de les 12 del migdia. Recordeu que cal continuar amb els protocols de seguretat de la pandèmia i que és imprescindible dur mascareta, així com mantenir la distància de seguretat i la neteja i desinfecció de mans i materials.

La temporada de tardor de la Jugatecambiental va començar el passat 19 de setembre i s’allargarà fins al 28 de novembre amb una proposta nova cada cap de setmana gràcies a la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a la integració de la Timba dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans. Es tracta d’un espai de joc i aprenentatge a l’aire lliure per a tota la família que combina el coneixement dels valors dels espais públics, la importància ambiental i patrimonial de l’entorn i la difusió dels valors de civisme i respecte per la natura. Ofereix serveis fixos combinats amb activitats dirigides diferents cada setmana i un punt d’informació sobre el parc.

Darrera actualització: 30.09.2021 | 12:12