Xerrada sobre l’economia circular i el canvi climàtic

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 11:00

Amb l’objectiu d’aprofundir en els detalls de què és l’economia circular i com repercuteix en el canvi climàtic, l’entitat Cervemakers ha organitzat una xerrada divulgativa per avui dimecres a la Biblioteca municipal.

El responsable de traslladar-nos aquests coneixements serà Èric Gómez, tècnic en economia sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i especialista en la matèria.

Cervelló és un dels primers municipis on s’ha posat en marxa el servei d'economia verda i circular de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Aquest servei de suport té com a objectiu contribuir a la transformació del model econòmic metropolità per tal que les activitats econòmiques siguin compatibles amb els condicionants ambientals i socials. La manera de fer-ho és a través de la implementació de processos productius i de models de negoci innovadors i ambientalment sostenibles. El municipi serà un dels quatre primers que durà a terme l'anàlisi del seu ecosistema industrial. Aquest projecte permetrà caracteritzar-ne els teixits econòmics i analitzar la potencialitat i les oportunitats de les empreses i indústries per aplicar estratègies d'economia verda i circular. Els resultats també s'integraran en una base de dades d'àmbit metropolità, que permetrà generar una nova capa d'informació dels teixits econòmics de l'àrea metropolitana de Barcelona, en la mesura que l'increment d'escala contribueix a la detecció de noves oportunitats per aplicar aquestes estratègies. L'objectiu és completar aquesta anàlisi per a tots els municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona.

La xerrada tindrà lloc avui dimecres, 27 de novembre, a les 18.30 hores a la Biblioteca municipal.

Darrera actualització: 27.11.2019 | 12:15