Segona convocatòria per contractar personal en el marc del Programa de Garantia Juvenil

PROCÉS TANCAT

L’Ajuntament de Cervelló obre una segona convocatòria per contractar, mitjançant contracte laboral en pràctiques de 6 mesos de durada, a persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil en el marc de la convocatòria per a l’any 2021 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) regulada per l’Ordre TSF/115/2018 de 12 de juliol.

El perfil a seleccionar és el d’auxiliar administratiu, per la qual s’haurà d’estar en possessió de la titulació de CFGM en gestió administrativa o Certificat de professionalitat d'Activitats de Gestió Administrativa recollit al Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals.

Els requisits, documentació a aportar i resta d’informació necessària per participar en aquesta selecció estan recollits a les Bases reguladores aprovades per Decret de l’Ajuntament 1808/2021 d’1 octubre publicades en aquest mateix lloc.

El termini per presentar la sol·licitud de participació, documentació i segons model normalitzat finalitza el dia 15 d’octubre de 2021.

Per a qualsevol dubte us podeu adreçar al Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament en horari de 8 a 14 hores o dirigir qualsevol consulta al correu crvl.rrhh@cervello.cat.

 

Darrera actualització: 25.10.2021 | 15:19