Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Cervelló és l’òrgan que s’encarrega de conservar i difondre el fons de l’Ajuntament. També es poden consultar altres fons cedits i donats per persones privades i entitats.

L’Arxiu Municipal aplega tota aquella documentació que forma part de la memòria del municipi, i que permet fer-nos una idea de l’evolució i creixement que ha viscut.

La seva funció és posar a disposició de la ciutadania la informació administrativa que es genera des dels serveis municipals, garantint el dret d'accés a la informació, ja sigui per fer recerca o estudis, històrics o d’altres aspectes.

Per poder accedir als documents de l’arxiu i consultar-los caldrà omplir i presentar el formulari de sol·licitud de consulta que l’arxiu té a disposició del ciutadà. En el formulari no és obligat exposar els motius de la consulta, però és recomanable.

Els documents de l’Arxiu Municipal es podran consultar en les sales de consulta habilitades. Si cal fer alguna fotocòpia d’algun document, l’Arxiu Municipal té a disposició de l’usuari un servei de fotocòpies el cost del qual anirà a càrrec de l'usuari; o, també, un servei de còpies digitals. Les còpies es faran sempre que no s’hagi de malmetre el document per fer-les.

Per altra banda, l’Arxiu Municipal és obert a rebre tot tipus de documentació dels usuaris, ja siguin fotografies del municipi (antigues i noves), plànols, cartells, etc.

Carrer Major, 146-148 - 08758 Cervelló - Barcelona
Telèfon: 93 660 00 70
Adreça electrònica: ajuntament@cervello.cat
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 01.12.2017 | 11:40