Marca Cervelló

Cervelló, un poble ple de vida!

I és veritat que Cervelló té molta vida, gràcies a tots els comerços, serveis i restauració, que dia a dia l’omplen de llum i color, i així donen vida el nostre poble.

Començant per la llum dels comerços i serveis que, a primera hora del matí, donen inici a un nou dia, posant maca la botiga perquè no hi falti cap detall. Els colors de les terrasses dels bars i cafeteries, que en obrir les persianes, acullen els més matinadors. O la vida dels polígons que, amb els fanals encara encesos, es preparen per fabricar infinitat de productes, que acabaran a mercats de tot el món.

Aquesta és l’essència d’un poble afortunat, on “que passi un bon dia” ressona pels carrers encara sense trànsit, i és aquest l’esperit que acompanya durant tot el dia la vida a Cervelló.

I és que a Cervelló hi trobes de tot. Pots omplir el cistell d’anar a comprar amb productes de qualitat.

Tens a disposició tota classe de serveis, i una gran varietat de restaurants i bars per a tots els gustos, on compartir temps amb amics, familiars i veïns, qualsevol dia de la setmana.

Gaudeix del comerç de Cervelló i segueix donant-li vida!

Jo visc a Cervelló i compro Marca Cervelló!

Accedeix a totes les notícies de Comerç seguint aquest enllaç:

http://www.cervello.cat/temes/comerc/

I amb aquest altre enllaç et pots descarregar la guia dels bars i restaurants que ofereixen servei a domicili i/o per emportar mentre duri la resolución del Departament de Salut amb les noves mesures sanitàries:

http://www.cervello.cat/media/repository/noticies/2020/comerc/cervellocomercial_directoricovid.pdf

 

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:03