Ja arriba el Carnaval 2020!

Dimecres, 26 de febrer de 2020 a les 12:00

Un cop tancat el període d’inscripcions de les comparses, un total de 8 grups participaran en el Carnaval de Cervelló que se celebrarà dissabte vinent, 29 de febrer, de les quals 5 són locals i 3 de fora del municipi.

Per tant, unes 300 persones desfilaran en la rua, entre els membres de les comparses i les persones que es vulguin afegir com a grups petits i a títol individual. Al llarg d'aquesta setmana els organitzadors ultimen els preparatius per tal que la festa més esbojarrada de l'any sigui tot un èxit.

La rua sortirà a les 7 de la tarda del carrer Vidriers i recorrerà al llarg del carrer Major oferint les millors coreografies de les comparses, que faran aturades a la plaça Onze de setembre, davant de la Biblioteca i davant de l’Ajuntament. La desfilada acabarà al pavelló municipal Xavier Ballber. Després de les exhibicions de tots els grups i del lliurament de premis s'oferirà un espectacle d’animació musical a partir de les 23.30 hores per continuar la festa fins ben entrada la nit.

Darrera actualització: 26.02.2020 | 12:59