Renovació del DNI

La unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà de nou a l'Ajuntament de Cervelló per donar el servei de renovació del DNI, especialment adreçat a les persones que tenen dificultat per fer desplaçaments.

Les dates previstes per a les pròximes visites són:

  • 14 de maig de 2024, de 9 h a 12 hores.

Important: per fer els tràmits d'altes i renovacions del DNI, és necessari trucar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania per demanar hora (tel. 936600070).

El titular del DNI haurà de comparèixer obligatòriament per realitzar el tràmit dos cops, el primer dia per a aportar la documentació i el segon per a la recollida del nou document.

Recollida de documents:

  • 17 de maig de 2024, de 9 a 10.30 hores.

Cal recordar que és obligatori que la persona titular del tràmit hi vagi els dos dies, no es pot delegar ni autoritzar ningú per recollir el document tramitat.

Si el DNI us caduca en menys de 6 mesos ja es pot renovar sense haver d'esperar a que caduqui. 

Requisits i documentació necessària:

En cas de pèrdua o robatori: Si al document li falten més de tres mesos per caducar, no cal portar fotografies. En cas contrari, sí. 

Per renovació al mateix domicili: 1 fotografia, el document caducat.

Per renovació per canvi de domicili: Volant d'empadronament i 1 fotografia.

El cost del tràmit és de 12 euros, excepte la renovació per canvi de domicili, que és gratuïta. El pagament s'ha de fer en metàl·lic i amb l'import just. El tràmit és gratuït per a les persones que disposin del carnet de família nombrosa.

Per documents nous: A les visites que fa la Policia a l'Ajuntament no es tramiten documents nous. Si us cal fer el DNI per primera vegada heu d'anar directament a qualsevol comissaria de la Policia Nacional amb cita prèvia. La documentació que cal aportar en aquest cas és: partida literal de naixement del Registre Civil (específica per al DNI), volant d'empadronament, 1 fotografia i l'acompanyament del pare/mare o tutor/a de l'infant, amb el corresponent DNI actualitzat.  

Pel que fa a l'expedició de passaports, només es fa a les comissaries de la Policia Nacional i també cal demanar cita prèvia:

-Per telèfon trucant al 060

-Per Internet al web oficial citapreviadni.es

Ajuntament de Cervelló

Carrer Major, 146-148 - 08758 Cervelló - Barcelona
Telèfon: 93 660 00 70
Fax: 93 660 06 59
Adreça electrònica: ajuntament@cervello.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 14 hores. I dijous tarda, de 17 a 20 hores, excepte els mesos de juliol i agost.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.04.2024 | 15:17