Senyalitzem els accessos a les muntanyes

Dimarts, 8 de març de 2022 a les 10:00

Cervelló senyalitza amb panells informatius els accessos a les muntanyes del municipi gràcies a un projecte del Consell Comarcal.

Es tracta d'una iniciativa que forma part del Pla d'Acció de les Muntanyes del Baix amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar la ciutadania en el moment en què accedeix a les zones forestals per tal que conegui els valors socials, ambientals, productius i culturals d'aquests espais gestionats com a Muntanyes del Baix i que en gaudeixi, per tant, amb respecte i civisme.

A Cervelló  s’han  instal·lat sis panells diferents a les Penyes del Rector, el camí de les Rovires, Can Romagosa, Can Sala, Can Rafel i el camí de Sant Ponç.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat realitza una inversió de 50.887,27 euros en aquest projecte que consisteix en la instal·lació d'una setantena de senyals distribuïdes pels 16 municipis de la comarca que formen les Muntanyes del Baix: Begues, Castellví de Rosanes, Corbera de Llobregat, Gavà, la Palma de Cervelló, Martorell, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Vallirana i Viladecans, a més de Cervelló.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 11:49