4t Festival Cinema Natura del 27 al 30 de maig

Divendres, 14 de maig de 2021 a les 13:00

La 4a edició del Festival Cinema Natura de Cervelló se celebrarà a finals de maig al Centre Cívic l’Ateneu.

Sota el lema “El verd és viu”, el Festival Cinema Natura de Cervelló d’enguany torna a tenir com a objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere.

En el seu quart any d’existència, el Festival projectarà durant quatre dies pel·lícules i curtmetratges diversos. A la secció local participaran els curts rodats a Cervelló i les peces presentades al concurs Mòbils Films amb històries d’entre 1 i 4 minuts que tenen com a protagonistes la natura o el patrimoni de Cervelló i que s’han enregistrat amb el mòbil o la tauleta tàctil. Fins al dia 20 de maig es poden lliurar les obres al correu roc.checa@gmail.com. Les peces presentades es visualitzaran el dia 27 de maig i les premiades guanyaran un telèfon mòbil i el trofeu del Festival de Cinema Natura de Cervelló. Podeu consultar les bases clicant aquí o a l'arxiu adjunt.

El divendres 28 de maig es farà el passi dels curts internacionals de ficció i documentals i l’endemà serà el torn dels curts internacionals d’animació. Diumenge a la tarda se celebrarà el lliurament de premis durant la gala de cloenda, de la mà d’un jurat format per diversos professionals del sector. L’entrada al Festival és gratuïta i oberta a tothom.

El Festival torna a certa normalitat després dels canvis a la darrera edició a causa de la pandèmia. L'organització tornarà a seguir un protocol de seguretat i d’higiene per garantir la protecció de les persones participants.

Podreu consultar ben aviat tota la programació i els horaris en aquesta pàgina web.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 14:12