Enllestint els preparatius per a les eleccions de diumenge

Divendres, 12 de febrer de 2021 a les 09:00

Un total de 6.921 ciutadans de Cervelló estan convocats a les urnes en les Eleccions al Parlament de Catalunya de diumenge vinent.

En l’últim dia de campanya electoral, l’Ajuntament enllesteix els detalls de la logística per preparar els centres que acolliran les votacions i adequar-los als protocols de seguretat marcats per la Generalitat de Catalunya. En aquesta ocasió hi haurà tres locals electorals: el Centre Cívic l’Ateneu, el Pavelló municipal Xavier Ballber i el gimnàs de l’Escola Nova. L’Escola Santa Maria i el Club Esportiu Can Rafel no funcionaran com a col·legis perquè no compleixen amb les directrius marcades per la Generalitat i els votants que en anteriors convocatòries votaven aquí, hauran de desplaçar-se al Pavelló municipal Xavier Ballber i al gimnàs de l’Escola Nova respectivament.

Pel que fa a les mesures sanitàries, serà obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic, caldrà respectar la distància d’1,5 metres de seguretat i es controlarà la temperatura corporal a l’entrada dels col·legis. Tots els espais permetran un aforament de baixa densitat, seran sempre espais amb una ventilació constant i adequada i els punts d’accés i sortida seran independents. A més, els membres de les meses no tocaran en cap moment la documentació identificativa ni els sobres amb els vots.  A cada centre hi haurà un responsable de seguretat sanitària que vetllarà pel compliment de la normativa i tindrà capacitat per resoldre els dubtes que puguin sorgir en matèria de prevenció.

També es recomana que es porti el vot preparat de casa i s’estableixen franges horàries específiques: de 9 a 12 per a col·lectius de risc, de 19 a 20 hores per als col·lectius de persones en quarantena (contagiats, contactes estrets i sospitosos) i de 12 a 19 per a la resta de votants.

Darrera actualització: 12.02.2021 | 13:47